Wie ben ik, wat doe ik...Ik ben Liliane.


en dit is mijne lieve hond BasAls kind was ik al gefascineerd door dieren.
Hun schoonheid, puurheid, eenvoud... dat was het wat me telkens weer aantrok en me verbaasde... toen... en nu na zoveel jaren nog altijd!


Mijn liefde voor de dieren is er altijd geweest en is alleen maar groter en inniger geworden. Ik bewonder en respecteer hun echtheid: een dier is wat het is, zonder franjes, zonder leugens. Het brengt mij altijd terug naar de basis.


De natuur - waar de dieren een belangrijk deel van uit maken - zorgt voor de zo noodzakelijke balans op onze aarde, maar wij mensen gaan er niet allemaal zorgvuldig en respectvol mee om.
Mijn innige verbintenis met de natuur bracht met zich mee dat het dierenleed - groot of klein, kortbij of op wereldvlak - waarvan ik mij bewust was, telkens weer hartepijn voor mij betekende... met in haar kielzog onmacht en verdriet.


Tot het moment dat ik er mij bewust van werd dat ik bepaalde zaken van de dieren kon voelen en horen... en dat veranderde mijn leven.
Ik heb het "zo onwerkelijke" toegelaten in mijn leven omdat ik hierdoor de stem kon worden voor dieren in nood.
En dat is mijn eerste bezorgdheid!


In het telepathisch contact dat ik maak met de dieren, luister ik naar hun noden, naar wat zij te vertellen hebben op dat specifieke moment en breng hun verhaal naar hun baasjes.
Op deze manier wil ik meewerken aan een betere leefwereld voor hen die mij zo dierbaar zijn.